14th Hungarian Juggling Convention // 14. Magyar Zsonglőrtalálkozó

(HJC to its friends)

All juggling events in 2016
Juggling events in Hungary (Magyarország)‎, 2016

When:

Thursday, 2016-06-16 to Sunday, 2016-06-19

Where:

Törökbálint, Hungary

Email:

info@zsonglor.hu

Website:

https://www.facebook.com/events/536379836544318/

This is Magyar Zsonglőr Egyesület event.

Other events that happened at HJC

Fight Night Combat Tournament

Blurb

Seemingly approaching the capital city, but staying far enough to have that uncorrupted camp atmosphere.

This year, the artistic side of New Circus is in focus as the convention is running parallel to the Mixdoor project, allowing us a peep into the creation process involving wall dance and street theatre. Volunteers are even likely to become participants of performances! A sports hall with a welcoming atmosphere and a small amphitheatre will host the continuous practice, workshops and fire juggling.

We lay emphasis on bikes this year: you can join organised groups commuting from Budapest, but bikes make local transport easier, too. Bike rentals are available on site.

In a nutshell: guests are welcome on one, two or whatever number of wheels! :)

More information is coming soon!

- - -

A 14. Magyar Zsonglőrtalálkozó időpontja 2016.06.16-19., a helyszíne Törökbálint lesz! Látszólag óvatosan közelítünk a fővároshoz, de azért annyira távol maradunk, hogy a 4 napos kempingezésnek tábor hangulata legyen.

Az idén az újcirkusz művészeti oldala áll fókuszban, hiszen a Mixdoor projekttel párhuzamosan zajlik a találkozó. Így betekintést nyerhetünk faltáncos, utcaszínházi alkotómunkákba, az önkéntesek performanszok szereplőivé is válhatnak. Jó hangulatú sportcsarnok és kis amfiteátrum ad helyet a folyamatos gyakorlásnak, workshopoknak, tűzzsonglőrködésnek.

Idén nagy hangsúlyt fektetünk a bringázásra: szervezett bringacsapattal is lehet érkezni Budapestről, de a bicikli a helyszínen való közlekedést is megkönnyíti. A helyszínen lesz lehetőség kerékpárt bérelni.

Egy szóval egy, két vagy akárhány keréken, de várunk! :)

További információk folyamatosan!

Who went

HJC elsewhere on the Edge

View trivia (0)